6 ok, hogy az álmaid nyomába eredj

 

Ha a te kamaszkori szobád fala is tele volt “kövesd az álmod” és ehhez hasonló plakátokkal, netán még most is készítesz álomtáblát, bakancslistát, akkor jó helyen jársz, mert ez a cikk az álmokról fog szólni. 

 
Fotó: Canva.com

Mindig is úgy gondoltam magamra, mint akinek rengetek álma van, és minél hatalmasabbak voltak, annál inkább jöttek a kifogások, miért nem érhetem el őket. Jöttek másoktól. És tőlem. Mert hagytam, hogy a kishitű és semmivel sem tapasztaltabb hangok elbátortalanítsanak, míg végül az álmaimból csak állandó “bárcsakok” lettek. Olyan valamik, amikre jó volt gondolni egy unalmas matekórán vagy egy hosszú buszúton, de semmiképp sem olyanok, amiknek a megvalósításába energiát feccöltem volna. Mert minek is? Így gondolkodtam.

Mostanáig.

Ugyanis megértettem, hogy ezek az álmok nem véletlenül találtak meg pont engem. Valami dolgunk van egymással. 

 

Összeszedtem neked, hogy miért is kell hátrahagynod az összes kétségedet és megvalósítanod minden álmod.

 

I. Az élet túl rövid

Unalomig hallottuk már, de valljuk be, van benne igazság. Ugyanis TÉNYLEG rövid az élet, és bűn elpazarolni olyan dolgokra, amik nem tesznek bennünket boldoggá, sőt egyenesen megbetegítenek. Miért hagynád, hogy elrobogjon melletted az a rengeteg lehetőség? Ne csak ülj és sóvárogj! MENJ és VALÓSÍTS meg mindent.

 

II. Kinyílik előtted a világ

Bármennyire furcsának hangzik, de így van. Hiszen többé már nem kerülsz olyan helyzetekbe, ahova egyébként nem vágysz. Ismered ezeket a szituációkat, igaz? Feszengsz, stresszelsz és mindenkit gyűlölsz, pláne azt, aki felszabadultan éli az életét. Na, de miért ne lehetnél te az, aki önmaga mer lenni, és az álmait sorra megvalósítja? Semmi akadálya. Egyedül TE! Igen. És tudsz ezen változtatni? OHHH, BIZONY ÁM!

Ha minden napod azzal telik, hogy nem csak kergeted, hanem éled az áloméleted, akkor nyugodt leszel, szebbnek látod az életet, és ez nem csak neked lesz szuper előny, hanem másokra is hatással leszel.

III. Inspirálsz

Tuti, hogy te is csodálsz legalább egy embert (legyen ismert vagy sem), akire felnézel és bármit megadnál, hogy olyan legyél, mint ő. Nos, ha az áloméleted éled (jelentsen ez neked akármit is, ezt te döntöd el) biztosra veheted, hogy lesz, aki téged fog áhítattal figyelni. Azért ez egy jó érzés lenne, nem igaz? Még szép, hogy igen.


IV. Bevonzod a megfelelő embereket

Amikor a rossz helyen vagy, a körülmények, az emberek és minden arra akar téged rávenni, hogy nem érdemelsz jót. Hogy veled csak szerencsétlenségek történhetnek, egyáltalán, minek reggel felkelni.
VISZONT, ha úgy élsz, ahogy szeretnél, az Univerzum is a segítségedre siet, és pont azokat a helyzeteket és embereket küldi az utadba, amikre és akikre szükséged van. Menő, igaz?
Lehet, hogy még nem hiszed, de ÍGY VAN! Próbáld ki!


V. Kell a világnak, amit adni tudsz

Sablonosnak hangzik? Lehet, de ne vessük el azonnal! Nem arra kell itt gondolni, hogy mekkora sztár lehetsz és ezzel mit adhatsz a világnak, vagy neked kell feltalálnod valami ketyerét, ami hatalmas segítség az emberiségnek. Azzal is rengeteget tehetsz másokért, ha összhangban vagy magaddal. Sőt, ezzel teszed a legtöbbet és legjobbat. A harmóniát pedig csak az tudja biztosítani, ha megéled az álmaidat.


VI. Miért ne?

Akár kérdezhetnék csak ennyit is…
Miért ne lehetnél te is az a személy, aki úgy él, azt tesz, ami boldoggá teszi? Egyáltalán, miért fogadjuk el azt a hiedelmet, hogy csak keveseknek adatik meg ez a luxus? A kiváltságosok. A mázlisták. És így tovább.
Nem.
Mindenkinek joga van a legjobb és legboldogabb életét élni, amit csak el tud képzelni, ha ezzel másnak nem árt.

Szóval, mire vársz? Indulj el, és kerülj a be az áloméletedbe!

 

 

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések